joi, 28 martie, 2024

Moldoveanca cu afectiuni psihice, haotica printre autoturisme la Rasesti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii huseni impreuna cu o ambulanta si un echipaj EPA din cadrul pompierilor Sectiei Husi , s-au confruntat joi, 28 mai, cu un caz mai special . O femeie care urma sa tranziteze Vama Albita intr-un microbuz care se deplasa din directia Italia spre Chisinau, in directia Statiei Petrom din localitatea Rasesti, comuna Dranceni, a suferit un episod psihotic, s-a dat jos din microbuz si a inceput sa alerge printre autoturisme pe spatiul carosabil .

Dupa sesizarea la numarul unic de urgenta   112, la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie , o ambulanta si un echipaj EPA .  Femeia de cetatenie din Republica Moldova, era foarte violenta, alerga, vorbea in limba moldoveneasca si ruseasca . Autoritatile au avut munca grea pentru a o imobiliza pe moldoveanca care era de neinteles . Cu greu a fost femeia prinsa fara sa fie vatamata . A fost urcata si transportata de catre echipajul ambulantei la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Husi, acolo unde, cadrele medicale au avut viata grea pana au reusit sa o sedeze . Dupa comportament, femeia suferea de afectiuni psihice grave .  De la spitalul husean femeia va fi transferata la o unitatea superioara si in speta Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui pentru un control psihiatric.

In momentul in care a fost efectiv imobilizata, femeia le-a spus politistilor sa o lase in pace ca altfel vor simti mania lui Dumnezeu . Cu toate ca inainte sa fie prinsa si alerga printre autoturisme prin ploaie, femeia tipa in gura mare si adresa injurii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img