News Flash:

Moldoveanca depistata cu sedere ilegala in VASLUI.

27 August 2014
2009 Vizualizari | 1 Comentarii
Politistii biroului pentru Imigrari Vaslui, in cooperare cu politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului, au desfasurat ieri, 26 august, o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini pe raza de competenta. Cu aceasta ocazie, a fost depistata cu sedere ilegala o femeie, in varsta de 46 ani, din R. Moldova, membra de familie a unui cetatean roman, care, la expirarea dreptului de  sedere, nu a intreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia si nici nu a parasit teritoriul Romaniei.

Avand in vedere cele constatate, politistii au indrumat persoana in cauza sa se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrari Vaslui, cu documentele necesare reglementarii dreptului de sedere in scop de reintregire a familiei. Totodata, aceasta a fost sanctionata contraventional cu avertisment.

‘’Biroul pentru Imigrari Vaslui continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor prin organizarea de actiuni cu forte proprii sau in cooperare cu alte institutii, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei. Contam pe respectul dumneavoastra fata de legislatia in domeniul migratiei si va invitam sa ne contactati pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale in domeniu, comunicand la telefoanele 0235303450 sau 0235303454 ‘’, a declarat un oficial al Biroului pentru Imigrări Vaslui.

imigrari vaslui r moldova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1391 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027820 (s)