miercuri, 24 aprilie, 2024

Moment emotionant pe Arena Nationala. Copiii Vasluiului au intonat Imnul National

Distribuie:

Publicat:

Peste 500 de copii din judetul Vaslui au emotionat pe toata lumea dupa ce, alaturi de alti 30.000 de copii din toata tara, au intonat la unison Imnul National.

Copii din Vaslui, Husi, Barlad, Zorleni si alte comunitati vasluiene au participat la partida dintre Romania si Norvegia, din grupa F de calificare la EURO 2020, pe stadionul Arena Nationala.

In cel mai organizat mod, cu insotitori si cadre didactice sau antrenori, toti copiii au venit la un meci "de oameni mari" si cu siguranta nu vor uita prea curand aceasta experienta.

Evenimentul inedit vine ca urmare a unei sanctiuni a UEFA, care a pedepsit nationala Romaniei cu disputarea unui joc cu portile inchise in urma incidentelor de la meciurile cu Spania (1-2) si Malta (1-0), din luna septembrie. Atunci, au existat scandari xenofobe, au fost aruncate torte in teren, iar cativa suporteri au patruns pe suprafata de joc.

Totusi, forul european a permis Federatiei Romane de Fotbal sa aduca la stadion copii sub 14 ani din cadrul institutiilor de invatamant prescolare sau scolare, publice sau private, din cadrul academiilor si scolilor de fotbal, precum si legitimati la cluburi cu grupe de copii si juniori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img