News Flash:

Moment impresionant: Un copil de doar doi ani a primit cea mai înaltă medalie australiană pentru vitejia tatălui său, un pompier ucis în incendii

3 Ianuarie 2020
1376 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 Inmormantare Geoffrey Keaton

Un copilaș a primit unul dintre cele mai înalte onoruri din Australia în numele regretatului său tată, care a fost ucis în lupta împotriva incendiilor. O înmormântare emoțională a avut loc pentru Geoffrey Keaton, în vârstă de 32 de ani, unul dintre cei trei pompieri voluntari uciși în incendiile devastatoare din ultimele săptămâni.

Fiul său, Harvey Keaton, în vârstă de aproape doi ani, a stat cu suzeta în gură în timp ce comisarul serviciului de pompieri a îngenuncheat în fața lui pentru a fixa o felicitare postumă pentru vitejie și serviciu pentru cămașa serviciilor de pompieri rurale (RFS).

În vârful sicriului domnului Keaton se afla o cană care arăta o imagine cu figuri ale tatălui și fiului și inscripția: „Tati te iubesc până la lună și înapoi!”

Zeci de pompieri au salutat și au format o gardă de onoare în timp ce sicriul pomierului decedat a fost condus într-un cimitir din Sydney.

Acesta și un coleg au murit luna trecută, când un copac ars a căzut pe calea camionului lor de pompieri. Un al treilea pompier a murit săptămâna aceasta în ceea ce a fost descris de autorități drept „tornada de incendiu”.

La ceremonii a participat și premierul australian Scott Morrison.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 23 queries | Mysql time :0.053267 (s)