vineri, 19 aprilie, 2024

Momente CUTREMURATOARE pe Wall Street! Bogatasii planetei pierd sume IMENSE de bani din cauza presupuselor legaturi dintre Trump si Rusia

Distribuie:

Publicat:

Cei mai bogati oameni ai lumii au pierdut 35 de miliarde de dolari, dupa ce Bursa de pe Wall Street a inchis sedinta de miercuri in scadere puternica, pe fondul turbulentelor provocate de presupusele legaturi ale presedintelui Donald Trump cu Rusia si de concedierea directorului FBI, James Comey, transmite Bloomberg.

Conform indicelui Bloomberg Billionaires, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, cea mai bogata persoana din lume, cu 86,8 miliarde de dolari, a pierdut un miliard de dolari dupa ce actiunile Microsoft au scazut cu 2,8%, cel mai semnificativ declin din ultimul an.

Tot in sectorul tehnologic, fondatorul Amazon.com, Jeff Bezos, a cazut pe locul trei in topul celor mai norocosi oameni ai planetei, dupa ce a pierdut 1,7 miliarde de dolari in urma declinului actiunilor retailerului online cu 2,2%.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a fost cel mai puternic lovit de turbulentele de pe pietele financiare, scaderea actiunilor Facebook provocandu-i pierderi de doua miliarde de dolari. In prezent, Mark Zuckerberg este al cincilea cel mai bogat am din lume, cu o avere estimata la 62,3 miliarde de dolari, conform indicelui Bloomberg Billionaires.
Amancio Ortega, cea mai bogata persoana din Europa si fondatorul Zara, a pierdut 355 de milioane de dolari dar a urcat pe locul doi in topul celor mai norocosi oameni ai planetei, cu o avere estimata la 83,2 miliarde de dolari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img