vineri, 19 aprilie, 2024

Momente de groaza la Spitalul din Suceava: ‘Era probabil mort, intr-un sac negru, cu un telefon care suna langa el’

Distribuie:

Publicat:

Rudele unui pacient de 68 de ani, care a murit duminică la Spitalul din Suceava, acuză medicii că nu i-au anunțat despre decesul acestuia. Mai mult, familia susține că bărbatul a fost testat pentru COVID-19, dar că nu au primit un răspuns, dacă era infectat sau nu.

Un bărbat de 68 de ani a murit în Spitalul Judeţean din Suceava la cinci zile după internare. El avea probleme respiratorii. Rudele pacientului acuză medicii că nu i-au anunţat despre deces.

„Unchiul meu a sunat singur la 112 şi a spus că nu se simte bine şi acuza probleme respiratorii. El avea astm şi probleme cardiace”, a declarat, pentru MEDIAFAX, nepoata bărbatului, Gianina Ursu.

Aceasta a povestit că bărbatul a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean Suceava. Se întâmpla exact în ziua în care Ministerul Sănătăţii anunţa că închide spitalul din cauza numărului mare de cazuri cu COVID-19 din rândul cadrelor medicale.

Din interiorul spitalului, unde peste o sută de cadre medicale erau internate cu noul coronavirus, bărbatul a povestit scene de groază familiei lui.

„A spus că era un haos cum nu mai văzuse în viaţa lui. Treceau saci negri cu morţi, iar din interiorul lor sunau telefoane”, a mai povestit Gianina Ursu.

Timp de 5 zile, familia a fost în contact permanent cu bărbatul. Acesta era internat la terapie intensivă, primea oxigen și părea să se simtă bine.

Ultima discuţie au purtat-o duminică seara. Luni dimineaţa, telefonul suna în gol, fără ca cineva să răspundă.

„Era probabil şi unchiul meu ca aceia de care povestea, într-un sac negru cu telefonul care suna lângă el”, a spus Gianina Ursu.

Nici până azi, reprezentanţii spitalului nu au informat familia că acesta nu mai este în viaţă, de motivul morţii nici atât.

„Ştim că i-au luat probe pentru COVID-19. Nu avem un răspuns dacă era infectat nici până azi”, a mai spus nepoata.

Până la momentul transmiterii ştirii, conducerea Spitalului Judeţean Suceava nu a putut fi contactată.

bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img