joi, 28 martie, 2024

Momente de groaza pentru o familie din Timis! Acoperisul unei case s-a facut scrum dupa ce a fost aprins de trasnet

Distribuie:

Publicat:

Momente de panica pentru membrii unei familii din Timis, care au fost treziti in mijlocul noptii de un trasnet care a lovit direct casa in care locuiau. Fulgerul a declansat un incendiu care a cuprins intreg acoperisul casei.

Potrivit reprezentantilor ISU Banat, pompierii militari au fost solicitati sa intervina, in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 1.40, pentru stingerea unui incendiu la o casa din Gataia, provocat de un trasnet direct.
„In urma incendiului, a ars acoperisul casei pe structura din lemn si invelitoarea din tigla, pe o suprafata de aproximativ 120 mp, elemente combustibile din debara, un frigider si o masina de spalat. Bunurile salvate au fost in valoare de aproximativ 40,000 lei”, au transmis pompierii militari din Timis, scrie tion.ro.
Acestia au intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, un ofiter si noua subofiteri din cadrul statiei de pompieri Deta si SVSU Gataia. De asemenea, la locul interventiei s-a deplasat si un echipaj SMURD, insa, din fericire, nu au existat victime.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img