sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Momente de groaza pentru un roman pe autostrada, in Ungaria. Un sofer de BMW l-a blocat si s-a dat jos la el cu pistolul incarcat

Distribuie:

Publicat:

Groaza pentru un roman pe autostrada, in Ungaria. Un sofer de BMW l-a blocat si s-a dat jos la el cu pistolul incarcat. Agresorul l-a lovit cu pistolul pe roman, apoi a disparut. Politia l-a arestat a doua zi, gasind un arsenal la el acasa.

Potrivit anchetei Politiei Maghiare, pe 24 martie, un cetatean maghiar in virsta de 45 de ani, la volanul unui BMW, a avut un conflict in trafic cu un roman care conducea un Nissan. BMW-ul a blocat autoturismul romanului, iar soferul s-a dat jos cu un pistol incarcat in mana. L-a lovit cu el pe roman, apoi s-a urcat la volan si a plecat.

O zi mai tarziu, pe 25 martie, politistii de la Centrul de Lupta antiterorism l-au identificat pe agresor si l-au arestat la Budapesta, dis de dimineata, scotandu-l din casa in pijamale. In locuinta a fost gasit pistolul folosit pe autostrada, munitie, precum si un alt pistol letal cu munitie aferenta.

Agresorul a ramas in arest, acuzat de folosire abuziva a unei arme de foc si alte infractiuni la siguranta rutiera.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img