vineri, 29 martie, 2024

Momente de panica pentru Bianca Dragusanu!-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu trece prin momente dificile in aceasta perioada. Fetita ei, Sofia, are colici, in special noaptea, motiv pentru diva de a nu inchide un ochi ore intregi. «Nu suport sa o vad cum plange nici macar cinci minute, o tin in brate tot timpul daca este nevoie. E minunea mea». A trecut o luna de cand Bianca a devenit mamica, iar, acum, blondina se confrunta cu tot felul de probleme ale fetitei, specifice de altfel bebelusilor in aceasta perioada. Bianca are nopti in care nu doarme de cand este parinte. In ultima saptamana cel putin, apropiatii blodinei sustin ca ea nu s-a odihnit aproape deloc, pentru ca fetita sa a acuzat dureri in zona abdominala si, pentru a o linisti, a tinut-o in brate in permanenta.

«Sofia este un inger de copilas, cuminte si frumoasa, iar parintii se bucura de ea in fiecare moment. Bianca si Victor sunt innebuniti sa stea cu junioara lor si, doar in anumite perioade ale zilei, o lasa in grija mamei blondinei, care a ramas in Bucuresti sa o ajute pentru un timp, pana o sa isi gaseasca o bona potrivita! Totusi, de ceva vreme, micuta are probleme la stomac si toata familia s-a ingrijorat, mai ales ca micuta plange si cu greu poate fi linistita. Din acest motiv, seara, Dragusanca o tine numai langa ea», au dezvaluit prietenele Biancai.

Bianca, la randul ei, a recunoscut ca a fost ingrijorata de reactiile fetitei si, imediat, a dus-o la medic. «Saptamana trecuta, am ajuns de urgenta la spital. Doctorul mi-a zis ca fiica mea este in regula, se simte bine, numai ca, uneori, are colici, asa cum este normal in primele trei luni de viata. Mi-a explicat ca nu trebuie sa ma alarmez, caci durerile vor disparea si bebelusul se va putea odihni normal. In rest, este sanatoasa, a crescut, a si luat in greutate, are acum 4,200 kg, si nu trebuie sa ma ingrijorez. Totul este in regula, doar ca asa sunt eu, cand o vad pe micuta ca plange, ma gandesc ca este o problema. Nu suport sa o vad cum plange nici macar cinci minute, o tin in brate tot timpul daca este nevoie. Slava Domnului ca nu este nimic grav», a declarat Bianca Dragusanu, care a mai spus si ca ii multumeste mamei sale, doamna Madi, care a ajutat-o enorm cu copilul in aceasta perioada. «Nu stiu ce m-as fi facut fara ea, a avut grija de Sofi si mi-a dat cele mai bune sfaturi».

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img