vineri, 19 aprilie, 2024

Momente tragice petrecute la o scoala! Un copil de 8 ani a murit subit in timpul unei pauze! Care a fost cauza decesului

Distribuie:

Publicat:

Un elev in varsta de 8 ani, in clasa a treia la o scoala gimnaziala din Cluj-Napoca, a murit, luni, in timp ce se afla in pauza.

Seful ISJ Cluj Valentin Cuibus a declarat, luni, corespondentului Mediafax, ca un echipaj SMURD a facut timp de o ora manevre de resuscitare, iar la final a fost declarat decesul copilului.

”Un elev in varsta de 8 ani, din clasa a III-a, de la Scoala Gimnaziala Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca a decedat luni din cauze medicale. Era intr-o pauza, pe hol, si a cazut jos. Un echipaj SMURD a intervenit si a efectuat timp de o ora manevre de resuscitare, dar din pacate s-a constatat decesul. Avea o problema medicala congenitala, fusese operat pe inima in urma cu un an. A mai avut un episod anterior in care a cazut, mai avusese probleme de acest gen”, a spus Cuibus.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, la randul sau, ca la fata locului s-a deplasat si un echipaj de politie pentru a investiga cele intamplate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img