joi, 28 martie, 2024

Moneda de 2 euro care se vinde pe OLX cu 4500 de lei. Dacă o ai acasă, te îmbogățești! De ce e așa de scumpă

Distribuie:

Publicat:

Se știe foarte bine că unele monede vechi sunt foarte prețioase, iar deținătorii pot câștiga o avere dacă le dau în casă. Așa se întâmplă și în cazul monedei de 2 euro. O persoană din Arad a ales să o vândă cu suma de 4500 de lei.

Cei care colecționează monede rare ajung să plătească sume uriașe pentru a avea aceste comori în posesia lor. Așa se întâmplă de ani de zile, iar odată cu trecerea timpurilor valoarea anumitor monede vechi poate să crească foarte mult și poți să faci o avere.

Această monedă de 2 euro se vinde pe OLX cu 4500 de lei

Așa se întâmplă și în cazul unei monede de 2 euro. Această monedă e foarte rară și puțin sunt cei care o dețin, dar aceștia sunt cu adevărat niște norocoși și se pot îmbogăți peste noapte.

Un bărbat din Arad are în posesia sa această monedă, iar bărbatul a decis să o scoată la vânzare pe OLX, acolo unde o vinde cu suma de 4500 de lei. El susține că va preda personal moneda celui care decide să o cumpere și nu o trimite prin curier.

Ceea ce are special această monedă e faptul că pe aceasta e înscripționat chipul reginei Beatrix, după cum spune bărbatul pe site-ul de anunțuri.

”Vând moneda de 2 euro Regatul tarilor de jos din 2000 cu portretul reginei Beatrix, predare personala în arad, nu trimit prin curier”, e anunțul de pe OLX.

O monedă românească e vândută cu 15.000 de lei

Tot un anunț de pe OLX face referire la o monedă românească care a fost emisă în urmă cu 23 de ani, dar pe care foarte puțini oameni o mai au în posesie. Din acest motiv, moneda se vinde foarte scump, mai preciz cu suma de 15.250 de lei.

Este vorba despre o monedă BNR de 1000 de lei, din 1999, și care a fost emisă pentru a marca vizita pe care Papa Paul al II-lea i-a făcut-o Patriarhului Teoctist.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img