joi, 25 aprilie, 2024

Monica Anghel, detalii nestiute din casnicie: «Au inceput mici gelozii»

Distribuie:

Publicat:

Monica Anghel a vorbit despre casnicie si implicit despre sotul si fiul ei. Vedeta care a slabit peste 30 de kilograme anul trecut a dezvaluit care este relatia pe care o are cu Marian Caraiva, sotul vedetei. Ea a explicat care a fost reactia lui atunci cand a inceput sa piarda in greutate.

Monica Anghel a dezvaluit faptul ca atunci cand se afla la o petrecere privata, sotul ei are mare grija ca oamenii sa nu-i faca poze deoarece nu-si doreste ca sotia lui sa fie surprinsa in ipostaze stanjenitoare.

Monica Anghel si sotul ei au o relatie foarte apropiata

Monica Anghel isi rasfata sotul cu fiecare ocazie posibila si are mare grija sa petreaca un timp de calitate impreuna.

„Are si el momentele lui de rasfat, dar in general e foarte atent la tot ceea ce fac. Cand mergem la o petrecere in mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu ma distrez si dansez, e atent sa nu ne faca cineva poza. «O sa spuna presa ca nu te-ai machiat. Stii ca au mai zis de tine ca nu te-ai machiat», imi spune. Asa, si ce daca nu m-am machiat? E foarte atent. Ne mai si giugulim, asa. Ma mai duc eu uneori pe la el si-l mai ciugulesc de urechiuta si el se fastaceste. (rade)”, a declarat Monica Anghel pentru viva.ro.

Cum a reactionat Marian Caraivan, sotul Monicai Anghel, atunci cand a slabit

Sotul Monicai Anghel a sustinut-o de la inceput, de cand a inceput sa piarda in greutate, ba chiar din acel punct, cei doi au avut parte si de certuri din cauza geloziei.

„Sigur, la inceput a fost de acord ca trebuie sa slabesc, s-a bucurat ca am vointa, dupa care au inceput mici gelozii. (rade) Ma rog, pana s-a enervat o prietena de-a noastra si i-a spus: „Ai innebunit? Tu crezi ca Monica avea nevoie sa slabeasca pentru a gasi pe cineva, la cat e ea de misto si la cat de misto a fost mereu? „Pai si atunci de ce a vrut sa slabeasca?, intreaba el. „Pentru ca s-a operat pe coloana, de aiaaa!”, a continuat ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img