marți, 23 aprilie, 2024

Monica Iacob-Ridzi, in stare critica!Fostul ministru are nevoie de un transplant

Distribuie:

Publicat:

La inceputul anului trecut, Monica Iacob Ridzi a fost condamnata la cinci ani de inchisoare pentru dupa ce procurorii DNA au invinuit-o ca in 2009, pe cand ocupa functia de minstru al Ministerului Sportului si Tineretului, ar fi atribuit ilegal, unor firme private, diverse contracte de prestari servicii, avand ca obiect organizarea Zilei Nationale a Tineretului. Astfel, ea ar fi fraudat statul cu suma de 640.000 de euro. Imediat dupa decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Monica Iacob Ridzi a facut contestatie, spunand ca starea de sanatate nu ii permite sa traiasca in conditiile din puscarie.

Avocatii fostului ministru al Sportului si Tineretului au depus nenumarate rapoarte medicale ce demonstrau ca starea acesteia este una extrem de grava, insa, strategia nu a functionat, iar ea a ramas dupa gratii.

Plange zi de zi dupa copiii ei!

A trecut aproape un an de cand Monica Iacob Ridzi se afla dupa gratii si incearca sa supravietuiasca. Pentru ca s-a simtit extrem de rau, ea a fost adusa de cateva ori la Bucuresti la spital, apoi transferata inapoi. In prezent, fostul politician nu se simte deloc bine si spera sa fie gratiata de Klaus Iohannis.

“Ea are nevoie de transplant de maduva si se afla de cinci ani pe lista de transplant, insa, pana acum nu s-a gasit donator compatibil. Face mereu transfuzii de sange si injectii cu vitaminte. Iese foarte rar din celula pentru ca este mereu slabita. O simpla raceala sau un virus i-ar putea fi fatala pentru ca imunitatea ii este la pamant. Mananca foarte putin, plange de dorul copiilor ei. Nu este deloc bine, are nevoie de transplant urgent Scrie in fiecare zi la o carte. Ea chiar o scrie cu adevarat, si-a pus tot sufletul acolo”, a declarat un apropiat al acesteia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img