marți, 23 aprilie, 2024

Monstrul de la Hoceni : A violat o femeie, apoi a lovit-o in cap cu securea de mai multe ori

Distribuie:

Publicat:

Bărbatul care a ucis cu sânge rece a fost arestat preventiv, pentru viol si omor si risca ani grei după gratii. Nu e prima dată insa când acesta face pușcărie. În trecut, el a fost arestat pentru furturi si tâlhării. În ultimii ani, acesta isi castiga modesta existența pascand vacile, la Hoceni. Are 53 de ani și nu are niciun căpătâi. Uneori, după ce isi termina treaba cu animalele, omul se oprea la casa victimei sale, o femeie în varsta de 55 de ani.

Vineri seara, a cumparat o sticlă de vin de 2 litri si a mers din nou in vizita. Din vorba in vorba, gazda a început să povestească despre fostele sale relatii. Printre aburi de alcool, discuția i-a stârnit musafirului apetitul sexual. “I-a propus victimei sa întrețină raporturi intime, însă aceasta l-a refuzat. În acel moment, suspectul a tras-o de haine si a lovit-o cu o cana in cap”, a spus Alice Ruja, procurorul de caz.

Era atât de băut, încât nu a putut întreține relații intime normale. A întreținut cu victima relații sexuale orale. Dimineata, femeia l-a amenințat ca il va reclama la Poliție pentru ca a abuzat-o, lucru care l-a enervat la culme pe individ. A pus mâna pe o secure si a lovit-o de mai multe ori în cap, apoi a plecat cu vacile pe camp. In cursul zilei de luni, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img