marți, 19 martie, 2024

Monstrul de la Husi: a taiat gatul unei femei si a plecat cu ea la drum pe autostrada – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 46 de ani, original din municipiul Husi, ar fi protagonistul unei crime sangeroase, descoperita pe o autostrada din Germania . In ziua de 14 iulie, autoritatile germane au oprit in sectorul dintre localitățile Reichenau și Stuttgart (Germania), un autoturism in care se afla huseanul . Totodata, politisiti aveau sa descopere ca soferul sangera abundent in zona gatului , iar pe bancheta din spate se afla cadavrul unei femei care avea si ea gatul taiat si era decedata . Imediat dupa ce a fost oprit, criminalul si-a pierdut cunostinta, paradoxal fiind preluat de un elicopter si transportat la spital . Conform bzi.ro, barbatul nu este la prima crima, acesta fiind condamnat de judecatorii ieseni tot pentru crima .

La scurt timp de la producerea incidentului deosebit de grav, oamenii legii au demarat cercetările, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Totuși, potrivit rudelor femeii ucise, Aurel Adrian Prodan (46 de ani) este cel care ar fi comis crima.

„Părinții mei sunt despărțiți de aproximativ 6 ani. În august, mama mea, Gheorghița Florescu, urma să vină în România și să meargă la divorț cu tatăl meu. Totuși, ei sunt despărțiți de mai mult timp. Mama era plecată la muncă în agricultură, în Spania. Acolo era și fratele meu, în vârstă de 16 ani. În august 2020, mama mea l-a cunoscut pe Facebook pe Aurel Adrian Prodan, un individ originar din Huși. Acesta locuiește în Germania, în localitatea Reichenau. Anul trecut, el a chemat-o pe mama mea în Germania. Mama a decis să plece din Spania și să se mute în Germania. Asta, deoarece munca devenise foarte grea în Spania și ea avea o problemă la mâini”, începe povestea Adelina Vizitiu, fiica victimei.

 

Vezi toata povestea aici pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img