joi, 28 martie, 2024

Moped cautat de autoritatile din Franta, depistat la P.T.F. Albita-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au depistat la controlul de frontiera un moped declarat furat din Franta in urma cu doar zece zile.

In ziua de marti, 18 octombrie, in jurul orei 05.30, in Punctul de Trecere a Frontierei  Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara, cetateanul roman Radu P., in varsta de 34 de ani, domiciliat pe raza judetului Botosani, care transporta cu ajutorul unei remorci un moped marca JIAJUE, inmatriculat in Franta.

 “Existand suspiciuni cu privire la provenienta mopedului transportat, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit ca acesta figureaza in bazele ca fiind furat, semnalare introdusa de autoritatile din Franta la data de 08.10.2016.”declara Irina Mirica,purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la aspectele constatate, barbatul a declarat ca el doar transporta mopedul pentru un cetatean din R. Moldova si nu avea cunostinta despre faptul ca acesta este furat sau implicat in vreun litigiu.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, iar mopedul, in valoare de 9.000 lei, a fost indisponibilizat pana la finalizarea cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img