vineri, 29 martie, 2024

Moped condus de un ieşean fără permis

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a fost depistat în trafic conducând un moped  fără a deține permis de conducere.

În data de 16 martie a.c., în jurul orei 0.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni – I.T.P.F. Iași au oprit în trafic, pe D.J. 249, pe raza localității de frontieră Colţu Cornii, un ieşean în vârstă de 32 ani, care conducea un moped, marca DYNAMIC, fără numere de înmatriculare.

Cu ocazia efectuării controlului, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule, iar mopedul nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img