joi, 18 aprilie, 2024

MOS CRACIUN A OPRIT LA NEGRESTI-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Copiii de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Negresti au primit cadouri ieri, de la mesagerii lui Mos Craciun.

In fiecare an, in preajma sarbatorilor de iarna, obisnuim sa mergem cu daruri  la copiii Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Negresti.  Acestia au primit ieri vizita reprezentantilor a doua institutii din judet: Tribunalul Vaslui si Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui.

Cei mici, dar si cei mari au pregatit impreuna cu profesorii, ca de fiecare data, un frumos si emotionant program artistic specific sarbatorilor de iarna. La final, celor 150 de copii ai centrului le-au fost oferite cadouri de catre doamna judecator Sirghi Diana-Elena, presedinte al Tribunalului Vaslui, de domnul comisar sef de politie Salaru Aurel – seful Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice si de domnul comisar sef de politie Macovei Ioan, in numele personalului Tribunalului Vaslui si al politistilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui. Acest lucru a fost posibil prin contributia politistilor, judecatorilor si personalului auxiliar de la Tribunalul Vaslui, care s-au aliat in incercarea de a aduce spiritul Craciunului la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Negresti. 

Copiii au reusit sa se bucure de magia sarbatorilor care se apropie, dar si de faptul ca Mos Craciun nu i-a uitat nici in acest an si a oprit la Negresti, asa cum s-a obisnuit din anul 1990.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img