vineri, 29 martie, 2024

MOS CRACIUN PE BICICLETA, LA BARLAD-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Iubitorii sportului pe doua roti din orasul nostru, constituiti in Clubul de Ciclism Barlad, au facut ieri o surpriza copiilor si barladenilor, cand au iesit costumati in Mosi Craciuni si au impartit bomboane celor mici.
Vineri – 23 decembrie, ciclistii de la un club din Barlad, i-au suprins in mod placut pe toti trecatorii dar in special pe cei mici, carora le-au oferit in dar cate o bomboana. Actiunea a fost initiata de un barladean – Rusu Florin, care si-a dorit ca in acest mod sa promoveze imaginea orasului, aratand ca se pot face si lucruri frumoase.

„Ne-am dorit sa promovam sportul si mai ales, imaginea orasului. Multi dintre cei care am fost costumati in Mos Craciun pe bicicleta, plecam la concursuri. Am fost in republica Moldova, am fost la Marea Evadare (n.r. – cel mai popular concurs din Romania de maraton de ciclism cross-country) si la multe alte concursuri. Nu ne permitem sa concuram pentru pozitiile fruntase, deoarece sunt cluburi mult mai puternice si bine sustinute financiar, dar noi participam pentru imaginea orasului si suntem foarte multumiti”, ne-a declarat Florin Rusu.

Plecarea biciclistilor costumati in Mos Craciun a avut loc la ora 16:30 si s-a desfasurat pe traseul Centru – Gradina Publica (Patinoar) – Gara – Confectii. Organizatorii au fost foarte incantati, mai ales de faptul ca pe traseu li s-au mai alaturat participanti, ajungand la final 25 de Mosi Craciuni pe biciclete. Dulciurile pe care le-au impartit celor mici le-au cumparat din banii lor, nevand nici un sponsor interesat sa sustina actiunea.

De asemenea, au ramas placut impresionati de felul cum au fost perceputi de barladeni si de cei mici si isi propun ca la primavara, in preajma sarbatorilor pascale, sa organizeze si editia „Iepurasul pe bicicleta”.

autor: C. Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img