News Flash:

MOTIVAREA instantei pentru decizia de eliberare conditionata a lui Dan Voiculescu

27 Iunie 2017
970 Vizualizari | 0 Comentarii
Judecatoria Sectorului 5 a explicat motivele care i-au condus pe judecatori la decizia de a admite cererea de eliberare conditionata formulata de Dan Voiculescu, instanta precizand ca a avut un comportament pozitiv, nefiind sanctionat, ba chiar recompensat.

In ceea ce priveste neacoperirea despagubirilor, judecatorii sustin ca acesta nu este un criteriu legal de evaluare a comportamentului din detentie.


"Conditia analizata presupune observarea conduitei persoanei private de libertate prin raportare la Regulamentul de ordine interioara al locului de detentie, prin evaluarea eforturilor depuse de aceasta persoana in a participa la activitati lucrative, educative, moral-religioase, culturale etc", explica magistratii in motivare.


Judecatorii au constatat ca, pana la 24 mai, Voiculescu a stat in inchisoare in total 1408 zile din cele 3.653 la care a fost condamnat, 387 dintre acesta fiind considerate executate pe baza muncii prestate, situate in care este indeplinita conditia referitoare la executarea a cel putin o treime din pedeapsa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0981 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034591 (s)