joi, 18 aprilie, 2024

Motivul ADEVARAT pentru care Valentina Pelinel s-a inseminat artificial. CE ROL a avut CRISTI BORCEA

Distribuie:

Publicat:

Valentina Pelinel a renuntat inca dinainte de a ramane insarcinata la pretentiile financiare pe care le au alte femei din viata lui Cristi Borcea. Fotomodelul ar fi fost de acord cu un act de donatie pentru a se putea insemina cu sperma fostului sef dinamovist, care il scapa de orice obligatie pe viitorul tatic.

Valentina Pelinel (35 de ani) este insarcinata in noua luni si e pregatita sa-si aduca pe lume baietelul, pe care si l-a dorit nespus de mult. Si il va creste singura, fara tata, cel putin o buna bucata de vreme. Asta pentru ca, de fapt, Cristi Borcea a fost doar donator.

“Borcea va recunoaste acest copil doar daca vrea. Au facut acel act de donatie, iar el nu poate fi fortat sa faca nimic, e pur si simplu un donator. Nici pensie de intretinere nu este obligat sa plateasca pentru acest copil. Totul depinde numai de el”, au declarat surse din apropierea familiei Borcea pentru Click.

Valentina Pelinel nu a dorit sa faca nici un comentariu pe marginea acestui subiect, ea urmand sa nasca la sfarsitul lunii mai. In schimb, a postat pe facebook o poza linga care a scris “Barza e de vina!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img