vineri, 19 aprilie, 2024

Motivul halucinant pentru care un individ, dupa ce a lovit un pieton, a revenit la locul accidentului si l-a impuscat

Distribuie:

Publicat:

Un sofer in varsta de 65 de ani a lovit in plin, in mijlocul strazii, un pieton care traversa regulamentar. Mai mult, dupa ce a vazut ca victima a supravietuit, soferul s-a intors si a tras cateva focuri de arma, informeaza unimedia.md.    

Incidentul socant a avut loc in orasul Bender, in autoproclamata republica Transnistreana.

Dupa ce a fost lovita de masina condusa de barbatul de 65 de ani, vazand ca acesta isi continua drumul de parca nu s-ar fi intamplat nimic, victima a inceput sa strige  dupa el. Soferul a oprit masina, la vreo 200 de metri distanta de locul accidentului, a coborat din masina, s-a dus la victima, pe care a impuscat-o de mai multe ori.

Martorii evenimentului au sunat la politie si, incoltit, agresorul s-a adapostit in subsolul unui bloc de unde a inceput sa traga in agenti veniti sa-l aresteze. Politistii au cerut ajutorul fortelor speciale OMON, si, intr-un final batranul s-a predat, dupa cateva ore de negocieri, mai spune sursa citata. Motivul care l-a condus spre un astfel de comportament pe barbatul in varsta de 65 de ani este unul de-a dreptul halucinant! Potrivit ministerul Transnistrean de Interne… se grabea sa ajunga la ziua lui.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img