vineri, 29 martie, 2024

Motivul induiosator pentru care doi batrani, sot si sotie, s-au sinucis! Iti dau lacrimile daca le afli povestea

Distribuie:

Publicat:

Doi batrani si-au pus capat zilelor. S-au sinucis impreuna dupa ce au aflat ca el nu mai avea mult de trait.

Doi batrani, sot si sotie, au decis sa-si puna capat zilelor pentru ca nu-si doreau sa traiasca unul fara celalalt. Au luat decizia de a se sinucide impreuna dupa ce au aflat ca el nu mai avea mult de trait din cauza uneo boli necrutatoare, cancer la colon.

Howard, in varsta de 80 de ani, si sotia lui, Jacqueline, in varsta de 78 de ani, au planuit cu meticulozitate felul in care aveau sa paraseasca aceasta lume si au scris mai multe scrisori destinate prietenilor si chiar politistilor ce aveau sa ii gaseasca.

Cei doi batrani au lasat in urma scrisori emotionante!

„Niciunul dintre noi nu-si doreste sa traiasca fara celalalt”, au scris ei intr-unul dintre mesajele pe care le-au lasat cunostintelor. Au scris ca au avut o viata nemaipomenita impreuna si ca decizia de a se sinucide le-a apartinut amandurora, ca niciunul nu a pus presiune pe partener.

Pentru a nu crea prea mult haos, batranii au lasat la vecini o cheie pe care politistii sa o foloseasca pentru a intra in casa dupa moartea lor.

Au avut grija si ca obiectele din casa sa ajunga la cei dragi si au pus etichete cu nume pe fiecare dintre lucrurile pe care voiau sa le daruiasca.
Primul care a murit a fost barbatul, iar sotia lui a avut grija sa-l inveleasca, dupa care s-a sinucis si ea. Anchetatorii au concluzionat ca batranii au murit la putin timp distanta unul de celalalt, relateaza mirror.co.uk.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img