sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Motivul pentru care Alexandra Ungureanu încă locuiește cu mama sa! Artista a dat totul din casă: „Mi se spune că…”

Distribuie:

Publicat:

Alexandra Ungureanu a dezvăluit recent că încă locuiește cu mama sa, după ce a declarat cu ceva timp în urmă că urmează să se mute în casă nouă.

La începutul anului 2022, Alexandra Ungureanu anunța cu entuziasm că se va muta în casă nouă și mărturisea la momentul respectiv că lucrează intens pentru a duce la bun sfârșit amenajarea locuinței după bunul său plac, explicând încă de atunci că până când se va muta la casa sa, artista va locui alături de mama ei.

Ei bine, însă, din nefericire, Alexandra Ungureanu încă locuiește cu mama sa, asta pentru că locuința sa nu este gata, iar cântăreața a explicat în ce stadiu se află casa și când va fi gata să se mute definitiv.

Alexandra Ungureanu: „Sper că până în Paște să mă mut în casa mea”

Cunoscuta artistă este mândră nevoie mare, asta pentru că și-a achiziționat casa visurilor, iar pregătirile sunt în toi pentru a se muta definitiv în locuința sa cea nouă.

Deși mutarea ar fi trebuit să aibă loc cu ceva timp în urmă, ei bine, însă, cei ce se ocupă de punerea la punct a locuinței Alexandrei Ungureanu spun mereu că nu este gata încă.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img