joi, 25 aprilie, 2024

Motivul pentru care Catalin Botezatu si-a ascuns copiii de ochii lumii

Distribuie:

Publicat:

Catalin Botezatu continua sa faca show in aparitiile sale televizate. Designerul e jurat la „Bravo, ai stil!”, emisiunea de la Kanal D, alaturi de Raluca Badulescu si Maurice Munteanu. Vedeta incearca sa tina presa departe de viata sa personala si implicit de cei doi copii ai sai.

Multe lucruri s-au scris despre Catalin Botezatu, mai ales in perioada in care Andrei Iordache sustinea ca este fiul lui si a vorbit in mod public despre acest lucru. Daca in urma cu mai multi ani acesta semana foarte mult cu creatorul de moda, intre timp s-a mai schimbat. Acum lucreaza ca sales manager la Catalin Botezatu Official Store. Andrei este casatorit si are un baiat pe care il cheama Adal Andrei, despre care toata lumea spune ca seamana leit cu el si cu Botezatu.

Catalin Botezatu ar mai avea inca un fiu
In perioada in care Andrei Iordache sustinea sus si tare ca este fiu lui Catalin Botezatu, designerul se ferea sa faca declaratii publice, insa intre timp situatia s-a schimbat. Creatorul de moda a spus ca are doi copii, dar ca ii tine departe de presa si de ochii lumii pentru a ii proteja.

„Se stie de ei de multi ani. Se stie si am spus dintotdeauna ca nu vreau sa-mi implic familia si cand spun asta ma refer si la cei doi fii si la iubitele, sotiile, amantele.Eu cred ca asta tine de demnitatea unui barbat adevarat, iar vreau sa cred ca sunt asa si voi ramane asa. Nu imi place sa-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamana leit cu mine, iar in rest nici nu conteaza. Unul dintre ei l-am tinut ascuns pentru ca el s-a tinut ascuns. De restul s-a stiut. Nu sunt secretos”, a declarat Botezatu cu privire la copiii lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img