vineri, 26 aprilie, 2024

Motivul pentru care Gina Pistol a fost data afara de la Antena 1

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol nu va mai putea fi vazuta la ”Asia Express”. Frumoasa blonda a fost inlocuita de conducerea trustului Antena 1 cu un cuplu de prezentatori foarte haiosi.

Gina Pistol tocmai a primit o veste foarte proasta pentru cariera sa. Prezentatoarea TV a fost inlocuita in emisiunea ”Asia Express” cu Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, relateaza capital.ro. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie nu a fost facut public, asa ca speculatiile au inceput sa curga. In timp ce unii cred ca este vorba despre audienta, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu facand raiting mai bun, altii cred ca relatia cu Smiley i-ar fi daunat carierei, cei doi facand parte din trusturi concurente.

Gina Pistol nu va mai putea fi vazuta la ”Asia Express”. Frumoasa blonda a fost inlocuita de conducerea trustului Antena 1 cu un cuplu de prezentatori foarte haiosi.

Gina Pistol tocmai a primit o veste foarte proasta pentru cariera sa. Prezentatoarea TV a fost inlocuita in emisiunea ”Asia Express” cu Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, relateaza capital.ro. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie nu a fost facut public, asa ca speculatiile au inceput sa curga. In timp ce unii cred ca este vorba despre audienta, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu facand raiting mai bun, altii cred ca relatia cu Smiley i-ar fi daunat carierei, cei doi facand parte din trusturi concurente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img