joi, 18 aprilie, 2024

Motivul pentru care Ioana Tufaru nu vrea sa se angajeze! Ce pensie primeste lunar: “Pe talon scrie pensie sociala”

Distribuie:

Publicat:

Are 40 de ani si… pana la aceasta varsta, Ioana Tufaru nu a fost niciodata angajata! Cu toate astea, nu se plange de banii putini pe care ii are si pe care este nevoita sa ii dramuiasca de la o luna la alta. In cadrul unui interviu, vedeta a dezvaluit ca traieste dintr-o pensie sociala, cumulata cu salariul sotului ei, care este sub 1.500 de lei. Ea a dat de inteles ca banii pe care ii are sunt suficienti ca sa-l creasca pe fiul ei si sa intretina si casa in care locuieste cu partenerul ei de viata, Ionut Mardare. Si… desigur, sa isi satisfaca mici capricii impreuna cu sotul sau.

Motivul pentru care Ioana Tufaru nu vrea sa se angajeze! Ce pensie primeste lunar

Fiica regretatilor artisti Anda Calugareanu si Dan Tufaru primeste lunar o pensie lunara de la stat in valoare de 520 de lei. La aceasta suma se adauga salariul sotului ei. Ionut Mardare castiga mai putin de 1.500 de lei la o firma de salubrizare.

“Eu am ajutor social pe viata, primesc pe luna cate 520 de lei si imi este bine asa. Am inteles ca este o pensie pentru oamenii asistati social, pe talonul lunar scrie pensie sociala, mai multe nu pot sa zic. Nu ma gandesc sa imi caut de lucru. Daca nu-mi place unde o sa lucrez si raman fara banii pe care ii primesc de la stat, ce ma fac? Nu vreau sa ma angajez, eu nu am lucrat deloc pana acum. Am inteles ca din ianuarie o sa se faca pensia 640 de lei, lucru foarte bun”, a povestit Ioana Tufaru anul trecut pentru Click!

In urma cu cateva luni, Ioana Tufaru a trait emotii puternice, dupa ce a avut simptomele unei sarcini. Lucrurile s-au linistit insa in familia ei dupa ce a aflat ca este vorba doar de o alarma falsa. Fiica Andei Calugareanu a marturisit cu tristete ca nu isi poate permite sa mai creasca un mostenitor, desi iubeste enorm copiii.

“A fost alarma falsa. Nu sunt insarcinata. Ametelile le-am avut probabil de la raceala si cine stie, intarzierea menstruatiei probabil ca mi se trage de la prea multe medicamente. Mi-as dori 10 copii, dar sa am cu ce sa-i cresc. Chiar am fost ingrijorata pentru ca noi, din pacate, nu ne permitem sa mai aducem un suflet pe lume”, a declarat Ioana Tufaru in cadrul unei emisiuni TV, care a fost difuzata la sfarsitul anului trecut.

Va reamintim ca fiica Andei Calugareanu si-a montat inel gastric pe 3 octombrie 2017, speriata ca obezitatea i-ar putea fi fatala. In plus, in urma cu noua ani, fiica regretatei artiste si-a facut o operatie de micsorare a stomacului. Pe atunci, Ioana Tufaru avea 213 kilograme. Dupa ce si-a taiat stomacul, ea a slabit in timp record 123 de kilograme si a reusit sa se mentina pana acum trei ani cand a ramas insarcinata. Iar kilogramele luate atat in timpul sarcinii, cat si dupa ce a nascut nu a mai reusit sa le dea jos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img