sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Motivul pentru care Lili Sandu și partenerul ei au plecat în vacanță fără copil. Cât de greu i-a fost vedetei

Distribuie:

Publicat:

Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, au decis că este momentul perfect pentru o vacanță, iar cei doi s-au relaxat în Grecia. Vedeta a decis să petreacă momente frumoase alături de iubitul ei, motiv pentru care băiețelul ei a rămas acasă cu bunicii. Iată ce a mărturisit frumoasa brunetă în mediul online!

Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, au decis să se relaxeze într-o vacanță în Grecia, iar cei doi l-au lăsat pe băiețelul lor acasă alături de bunici. Vedeta susține că i-a fost destul de greu să se despartă de micuțul ei, însă consideră că a luat cea mai bună decizie.

Motivul pentru care Lili Sandu a plecat în vacanță fără fiul ei

Lili Sandu își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată frumoasa vedetă le-a mărturisit urmăritorilor ei că i-a fost destul de greu să se despartă de cel mic, însă consideră că a luat o decizie destul de bună pentru a petrece timpul și cu partenerul ei de viață.

''Prima vacanța fără bebe și sincer va spun ca a fost tare biiine! Cu greu m-am hotărât sa fac pasul cel mare și nu vreți sa știți stările de vinovație și cele de anxietate încă de când eram in avion, dar ma bucur ca am înțeles ca totul va fi bine cu bebe și ca este normal ca mami și tati sa aibă vacante fără el!

Nope nici urma de sentiment de abandon, ba din contra așa m-am simțit eu când l-am văzut zilele astea pe video cât era de fericit cu bunicii și cât de bine se simtea ca mami a luat o pauza.'', a scris Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Lili Sandu și Silviu Țolu au plecat în Grecia

Lili Sandu și partenerul ei nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să petreacă momente împreună chiar pe o insulă din Mykonos, destinația aleasă de mai multe vedete de la noi din țară.

"Am ajuns, câtă fericire! Am ajuns în vacanță.Cel mai tare. Solo, adică solo, fără copil, dar împreună. Yeeey!", a postat Lili Sandu pe contul ei personal de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img