marți, 19 martie, 2024

Motivul pentru care Maria Constantin a amânat pregătirile de nuntă! Ce a determinat-o pe artistă să renunțe și să ia o decizie radicală

Distribuie:

Publicat:

Maria Constantin și Robert Stoica urmează să aibă parte de cel mai frumos moment din viața lor. Totuși, cei doi nu s-au apucat să planifice nunta, având planuri mai importante pentru începutul de an.

Maria Constantin și logodnicul ei urmează să spună marele DA în vara acestui an. Cei doi nu au început încă pregătirile de nuntă, dar artista ne-a mărturisit că totul va fi pus la punct în cel mai mic detaliu, când vor reveni din vacanță.

Artista și iubitul ei își doresc o petrecere modernă la nuntă, iar vedeta a ales chiar și un dress-code pentru invitați. Toată lumea va purta aceeași culoare la ținută, iar Maria Constantin știe deja cum va fi rochia de mireasă pentru că a ales-o chiar înainte să fie cerută în căsătorie.

Motivul pentru care Maria Constantin a amânat planificarea nunții

Recent, Maria Constantin a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz.ro

și ne-a dezvăluit cum stă cu organizarea petrecerii. Frumoasa cântăreață și iubitul ei urmează să meargă în concediu, tocmai pentru a avea bateriile încărcate pentru momentul în care vor începe să se ocupe de petrecere.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img