vineri, 19 aprilie, 2024

Motivul pentru care Oana Roman nu poate fi „pe deplin fericită”. Ce dezvăluire a făcut vedeta

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman le-a spus celor care o urmăresc pe rețelele de socalizare cu ce se confruntă în această perioadă, din punct de vedere emoțional. Vedeta a mărturisit că nu este „pe deplin fericită” dintr-un motiv anume. Iată ce o afectează pe fiica lui Petre Roman!

Lucrurile nu par să meargă prea bine în viața personală a Oanei Roman. Din postările vedetei, îți dai seamă că este vorba cel puțin despre o perioadă în care este vulnerabilă. La scurt timp după ce a sugerat că are probleme în relația cu partenerul său, Marius Elisei, fosta prezentatore TV a dezvăluit ce o face să nu fie „pe deplin fericită”.

Oana Roman dezvăluie de ce nu e „pe deplin fericită”

Oana și-a pus sufletul pe tavă în fața fanilor ei și le-a mărturisit că nu este în „elementul ei” momentan, pentru că acest lucru se întâmplă doar atunci când se află în sudul Franței, unde nu știe dacă va mai ajunge anul acesta, așa cum a făcut în ultimii 30 de ani. Se pare că vedetei îi este foarte dor de prietenii ei de acolo, dar și de meleagurile franțuzești.

„Singurul lucru care m-ar face pe deplin fericită în momentul ăsta ar fi să mă pot trezi în sudul Franței, să fiu cu prietenele mele și să mă bucur de singurul loc din lume unde mă simt cu adevărat în elementul meu. Acum fix un an mă pregăteam să merg la Cannes, așa cum o fac aproape în fiecare an de 30 de ani. Anul ăsta nu știu când și dacă ajung și îmi e un dor cumplit.”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory.

Oana a menționat în repetate rânduri că vrea să se mute în Franța, dar nu poate face acest lucru, pentru că trebuie să fie aproape de mama ei, care are o vârstă înaintată și o stare de sănătate precară.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img