joi, 25 aprilie, 2024

Motivul pentru care Ruby s-a trezit cu politia la usa: „Sunt foarte suparati vecinii si administratia ca am facut treaba asta”

Distribuie:

Publicat:

Pe Ruby toți o iubim datorită energiei sale debordante și nonconformismului de care a dat dovadă de fiecare dată. Artista are acum o casă de vis la care încă mai are de lucrat, pentru a fi exact pe gustul ei. Căntăreața a avut o mare dorință care i s-a îndeplinit până la urmă, doar că i-a deranjat atât de tare pe vecini, încât s-a trezit cu poliția la ușă. 

Ruby, reclamată la poliție de vecini din cauza unui jacuzzi 

Ruby și-a dorit foarte tare un jacuzii și pe lângă faptul că a ajuns greu din cauza stării de alertă, a provocat și un mare disconfort vecinilor. Cada grea de 150 de kg a fost greu de urcat până la apartamentul Rubinei și mai mult de atât, a fost și foarte greu de băgat în apartament. Astfel, artista a fost nevoită să spargă din peretele de la intrare pentru a-i face loc obiectului foarte greu. 

„A fost foarte greu, v-am spus 17 etaje, un obiect de 150 de kg. Problema mai mare a venit când am aflat că trebuie să spargem peretele de la intrare și când să băgăm cada în casă a venit o doamnă de la administrație care ne-a întrerupt”, a transmis Ruby pe vlog-ul său.

Sinceră cum o știm, Ruby a spus pe vlogul ei că vecinii au sunat la poliție. 

SURSA: WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img