vineri, 19 aprilie, 2024

Motivul pentru care Smiley refuza sa ii arate fata micutei Josephine pe internet: „E foarte clar”

Distribuie:

Publicat:

Smiley și Gina Pistol traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. În urmă cu mai bine de o lună de zile, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Gina Pistol a adus-o pe lume pe Jospehine pe data de 9 martie, iar viețile lor s-au schimbat radical.

Cei doi au fost foarte activi pe rețelele de socializare și și-au ținut la curent fanii cu privire la venirea pe lume a fetiței.

Până în acest moment, Smiley și Gina Pistol au postat mai multe fotografii în mediul online alături de cea mică, însă fără să i s evadă fața. Pe pagina sa de Tik Tok, Smiley a fost întrebat de un internaut când urmează să o arată pe micuța Josephine.

Mai în glumă, mai în serios, Smiley a mărturisit că o va arăta pe fiica lui pe Tik Tok în momentul în care ea îi va cere acest lucru.

„Pentru mine e foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea. Decoamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg exact ce spune”, a declarat Smiley, într-un videoclip postat pe internet.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img