News Flash:

Motorina confiscata la BARLAD

22 Iulie 2014
2639 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii de investigare a fraudelor din cadrul Politiei municipiului Barlad au confiscat 400 litri de motorina de la un barbat care efectua acte de comert fara a detine documente legale de provenienta.

Politistii barladeni l-au depistat pe strada Republicii pe Valentin.B, de 42 ani, domiciliat in municipiul Barlad in timp ce comercializa motorina fara a detine acte de provenienta.

Cantitatea de 400 l motorina era depozitata intr-o autoutilitara, in recipiente metalice. In conditiile in care barbatul nu a putut prezenta documentele prevazute de lege care sa justifice provenienta licita pentru bunurile comercializate, politistii au luat masura sanctionarii contraventionale in conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, cu amenda in cuantum de 5000 lei. Intreaga cantitate de motorina a fost ridicata in vederea confiscarii si predata la o societate comerciala cu punct de lucru in municipiul Barlad.

„In conformitate cu prevederile Legii 12/1990, efectuarea de activitati de productie, comert sau prestari de servicii, dupa caz, cu bunuri a caror provenienta nu este dovedita, in conditiile legii, constituie contraventie. Bunurile care au servit sau au fost destinate sa serveasca la savarsirea vreuneia dintre faptele prevazutede Legea 12/1990, daca sunt ale contravenientului, precum si sumele de bani si bunurile dobandite prin savarsirea contraventiei se confisca. „a declarat Mihaela Straub, purtator de cuvant al IPJ VASLUIpolitistii barlad documente legale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021443 (s)