vineri, 29 martie, 2024

Mourinho crede că va fi “foarte dificil” ca echipa sa să se lupte cu bogatul Manchester City

Distribuie:

Publicat:

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul clubului englez de fotbal Manchester United, se teme că echipa sa nu va reuşi să concureze cu rivala sa Manchester City din cauza enormei puteri de cumpărare a acesteia, conform unei declaraţii preluate de presa britanică de sâmbătă, citată de AFP.

"Este foarte dificil de rivalizat", a asigurat Mourinho, după ce a precizat marţi că cele 320 de milioane de euro cheltuite pe transferuri de la sosirea sa în vara lui 2016 nu "au fost suficiente".

"Credeţi că echipa poate dispune acum de 600 de milioane de lire sterline şi să cumpere şase jucători de 100 de milioane? Clubul nu poate face asta", a adăugat tehnicianul portughez, în timp ce "Diavolii Roşii" sunt la 15 puncte în urma lui City înaintea etapei a 21-a din Premier League.

"Eu nu pot să mă aştept ca echipa să facă asta, deci nu este o critică. Putem vedea cum evoluează piaţa, mai ales cu cele mai bune echipe", a adăugat Mourinho.

"Însă Manchester City şi Pep (Guardiola) au putut face mutările pe care şi le-au dorit. L-a avut pe portarul Joe Hart. Nu i-a plăcut, l-a luat pe portarul Barcelonei, Claudio Bravo. Nu i-a plăcut, l-a adus pe Ederson. I-a avut pe Zabaleta şi Kolarov, doi foarte buni jucători, dar de peste 30 de ani. A vrut să-i înlocuiască şi nu a făcut-o cu alţi doi, ci cu trei jucători (Walker, Mendy şi Danilo)", a detaliat Mourinho.

Manchester City a fost cumpărată în 2008 de Şeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan din Abu Dhabi.

 

AGERPRES 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img