News Flash:

Mr. Bean, sub acoperire in Guvernul Ponta

2 Octombrie 2014
1473 Vizualizari | 0 Comentarii
Executivul condus de Victor Ponta ne-a obisnuit cu gafele si retractarile de-a lungul ultimilor doi ani. Acum guvernantii au mai "comis" o eroare, demna de scenele cu Mr.Bean: Nu era de ajuns ca au redus la minim numarul de autostrazi prevazute in Master Planul pentru Transporturi, dar cele trecute negru pe alb in planul pentru Bruxelles au SANSE MINIME sa fie aprobate!

Motivul este dezvaluit de Economica.net: Tronsoanele de autostrada pe care Guvernul Romaniei vrea sa le construiasca folosind finantare europeana, pomenite in Masterplanul General de Transport, nu se afla in reteaua principala continentala de transport, acolo unde UE finanteaza lucrarile. Romania risca sa nu primeasca bani pentru realizarea lor.

Niciunul dintre cele cinci viitoare tronsoane de autostrada cuprinse in Masterplanul General de Transport, care a fost trimis deja Comisiei Europene, nu se afla pe vreun cordidor de transport din reteaua principala a coridoarelor europene (TEN-T core), ci doar pe reteaua extinsa (TEN-T comprehensive), ceea ce creste riscul ca aceste noi autostrazi sa nu fie finantate in procent de 85% din fonduri europene.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010251 (s)