vineri, 26 aprilie, 2024

Muncă: un birou bine ventilat crește performanța

Distribuie:

Publicat:

Un birou bine ventilat crește performanța. A avea un birou bine ventilat și bine decorat ne-ar face mai productivi și mai fericiți la locul de muncă.

Locului tău de muncă ii lipsește viața? Faceti-l mai placut adăugând plante și personalizându-l un pic. Și cât timp sunteți la el, asigurați-vă că este bine ventilat și expus la lumina zilei. Aceste sfaturi de decorare pot părea banale, totuși, o evaluare a locului de muncă și mai exact o ecologizare a biroului dvs. ar stimula motivația, productivitatea, sănătatea și satisfacția personală! În orice caz, acest lucru este garantat de Consiliul Mondial pentru Clădiri Verzi, o rețea internațională „ecologică” care face campanie pentru transformarea clădirilor într-un cadru mai ecologic.

Un birou bine ventilat crește performanța

Printre recomandările World GBC pentru îmbunătățirea sănătății fizice și mentale a angajaților, raportul sugerează înființarea biroului, astfel încât să fie luminat suficient de lumină naturală și să ofere o vedere plăcută; plasați plante verzi în jurul stației de lucru. Pe lângă creșterea performanței angajaților, aceste acțiuni simple ar economisi energie. Autorii merg chiar mai departe susținând un acces mai bun pentru angajați la spațiile verzi, infrastructura sportivă și depozitarea bicicletelor.

Pe partea de ventilație, Jane Henley, directorul general al GBC-ului Mondial, spune că clădirile care îmbunătățesc ventilația și reduc poluanții interni pot face lucrătorii cu 11% mai productivi. Muncitorii ar trebui să poată controla „confortul termic” și sistemul de sunet după cum consideră că este potrivit, spune ea. Recomandări care ar garanta angajaților o stare de spirit mai bună, împlinirea la locul de muncă și o sănătate mai bună.

Aceste idei par a fi o gândire doritoare pentru mulți angajați, uneori condamnați să lucreze în spații mici, spații deschise reci și zgomotoase, în locuri luminate doar de lumină artificială sau supuse poluării interioare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img