News Flash:

Muncitorii de la Spitalul Barlad si-au castigat dreptul la tichetele de masa in instanta

13 Ianuarie 2015
2011 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 88.000 de tichete de masa au fost castigate in instanta de catre un numar de 630 de muncitori de la Spitalul de Urgenta Barlad ; acestia au dat in judecata unitatea medicala la jumatatea anului trecut, asta dupa ce conducerea a suspendat acordarea acestui drept.

Magistrati Tribunalului Vaslui au dat dreptate Sindicatului “SANITAS VASLUI” in procesul intentat de acestia, in primavara anului 2014, cand peste 630 de salariati membri de sindicat s-au revoltat dupa ce le-a fost suspendat un drept salarial.

Prin urmare, instanta vasluiana obliga conducerea unitatii spitalicesti la acordarea obligatiunilor restante, ceea ce inseamna ca fiecare salariat va primi in medie 140 de tichete de masa.

” Noi credem ca cei din conducerea Spitalului Barlad sunt de buna-credinta si vor pune in aplicare hotararea instantei. Deja s-a intrat intr-un ritm normal de acordare a tichetelor de masa inca din decembrie anul trecut, cand au fost date drepturile aferente lui noiembrie, iar luna aceasta se vor acorda cele pentru decembrie. Pana la urma, este un drept prevazut si asumat in contractul colectiv de munca si era de asteptat ca instanta sa ne dea castig de cauza”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX presedintele Sindicatului” Sanitas” Vaslui, Daniela Clatinici.
Socotite in bani, cele peste 88 de mii de tichete depasesc suma de 790.000 de lei.

unitatea medicala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032677 (s)