marți, 19 martie, 2024

Mutare de senzatie pentru “VOCEA ROMANIEI JUNIOR”! Cine vor fi cei trei membri ai juriului

Distribuie:

Publicat:

Copii din toata tara au venit in primavara anului trecut la preselectiile pentru primul sezon Vocea Romaniei Junior, iar acum sunt pregatiti sa urce pe scena si sa demonstreze ca vocile lor puternice merita sa fie in competitie si sa mearga cat mai departe spre marele trofeu.

Incepand cu 26 februarie, in fiecare duminica, de la 20:30, vocile noii generatii dau tonul unei super competitii in primul sezon Vocea Romaniei Junior! Andra, Marius Moga si INNA sunt gata sa-si ocupe locurile pe scaunele lor si sa-i aleaga pe cei mai buni concurenti alaturi de care vor incepe lupta pentru marele trofeu. Andra este bucuroasa ca are ocazia sa lucreze cu copii minunati: ”E o aventura superba sa fiu antrenor la Vocea Romaniei Junior. Sunt foarte fericita ca fac parte din acest proiect care are toate ingredientele pentru a te tine captiv in fata televizorului: este amuzant, surprinzator, emotionant. Sunt sigura ca cei care vor urmari emisiunea vor simti fiori ca si cum ar fi ei insisi in culise, tinandu-i pumnii unui membru al familiei. Sper ca echipa Andra sa fie sustinuta! Cei mici au nevoie de incurajari”.

Marius Moga este nerabdator sa le prezinte tuturor romanilor vocile care l-au impresionat in primul sezon Vocea Romaniei Junior: ”La Vocea Romaniei Junior m-am simtit foarte bine, pentru ca am realizat ca avem o tara plina de copii talentati! Juniori cu voci mari, dezinvolti, pasionati de muzica si pregatiti pentru a fi urmatorii artisti mari ai Romaniei”.

Pentru INNA, Vocea Romaniei Junior reprezinta primul sau proiect in televiziune si, extrem de fericita ca este unul dintre antrenorii show-ului, a declarat: ”Sunt incantata sa fiu antrenor la Vocea Romaniei Junior, este un show extraordinar, cu copii minunati si voci exceptionale. Sper sa va placa echipa INNA, sunt copii talentati, artisti in devenire, pe care sper sa ii sustineti si sa ii urmariti. Abia astept sa va bucurati de primul sezon Vocea Romaniei Junior, la Pro TV, de muzica live, voci incredibile si copii senzationali!”. Si gazdele emisiunii, Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor, sunt nerabdatori sa le faca telespectatorilor cunostinta cu zeci de copii frumosi, cu voci formidabile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img