vineri, 29 martie, 2024

Muzeul “Vasile Parvan” :Concert de Craciun

Distribuie:

Publicat:

Muzeul “Vasile Parvan” este din nou gazda obisnuitului Concert de Craciun, care are loc la sfarsit de an, si care are scopul de a incalzi inimile iubitorilor de muzica.

Surpriza pregatita de organizatori consta intr-un recital cameral sustinut de doua tinere extrem de talentate, respectiv pianista Ioana Stanescu, lector universitar doctor in cadrul Facultatii de Interpretare Muzicala de la Universitatea de Arte “George Enescu” Iasi, si violonista Raluca Dobre, lector universitar doctor in cadrul aceleas institutii de invtamant.

Programul pregatit pentru spectatori cuprinde lucrari de Jean-Marie Leclair – Sonata op. 9 nr. 3 in re major, Arcangelo Corelli – Follia in re minor, Georg Friedrich Handel – Sonata pentru vioara si pian nr. 1 in la major, Sonata pentru vioara si pian nr. 2 in sol minor, Sonata pentru vioara si pian nr. 6 in mi major si Sonata pentru vioara si pian nr. 4 in re minor.

Asadar, toti barladenii si nu numai, sunt asteptati sambata, 17 decembrie,de la ora 12.00, la Pavilionul Expozitional Marcel Guguianu.

Biletele sunt gratuite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img