sâmbătă, 27 aprilie, 2024

N-ai mai vazut-o de 10 ani! Asa arata Cristiana Raduta cand canta “Amor Amor”

Distribuie:

Publicat:

In 2002, Cristiana Raduta facea furori cu piesele ei, in celebrul turneu anti-drog, alaturi de 3rei Sud Est si Animal X. Dupa succesul obtinut cu greu, a dat insa toata cariera muzicala pentru cea de actrita si femeie de casa.

I-a cucerit pe multi cu frumusetea ei si cu senzualitatea pe care o emana, dar putini au reusit sa ajunga in preajma ei, pentru ca, multa vreme, Cristiana Raduta a fost de necucerit.

Clipul piesei ei, “Amor Amor”, a fost, la vremea respectiva, in 2000, cel mai scump videoclip realizat in Romania si a costat 50.000 de euro. Iar Cristiana a pozat, lipsita complet de inhibitii, in Playboy, intr-unul dintre cele mai incendiare pictoriale.

Insa, la fel cum a aparut, Cristiana a si disparut din peisajul muzical, doar pentru ca si-a dorit sa fie actrita. Casatorita cu omul de afaceri Costel Bobic, Cristiana (33 de ani) activeaza de ceva vreme in echipa Teatrului Metropolis din Bucuresti si e prezenta in actuala stagiune cu rolul Antonia, din piesa “Floarea de cactus”.

Fostul “iepuras” Playboy se prezinta la teatru in tinute decente si discrete, fara excese care sa atraga privirile curiosilor, si pleaca dupa reprezentatii cu sotul ei, care o priveste de cele mai multe ori din primul rand al salii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img