News Flash:

În plină criză politică, PSD va prelua șefia Senatului/ DOCUMENT

5 Septembrie 2021
256 Vizualizari | 0 Comentarii
media 163086874595529200

Președintele Senatului, Anca Dragu (PLUS), este plecată într-o delegație în străinătate și a delegat atribuțiile. În prima perioadă, interimatul a fost asigurat de vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu (PNL), iar de mâine șefia îi va reveni vicepreședintelui Senatului, Vasile Dîncu (PSD).

Momentul este unul deosebit de important, asta pentru că, luni, vor avea loc Birourile Permanente Reunite ale Senatului și Camerei Deputaților, ședință în cadrul căreia se va decide soarta moțiunii de cenzură inițiată de USR-AUR-PLUS.

Informația a fost lansată în spațiul public de către analistul politic, Cozmin Gușă.

”Vreau să dau o veste senzațională. Ședința de luni, a Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și ale Senatului, și cred că e o veste foarte bună, va fi condusă de președintele interimar al Senatului care s-a decis să fie Vasile Dîncu.

Vasile Dîncu, în calitatea lui de vicepreședinte, pentru că Anca Dragu nu va fi prezentă, va conduce timp de trei zile Senatul și ședința de mâine, mâine e discuția legată de criza din coaliție. Ar putea trece moțiunea de cenzură a USR PLUS.”, a spus Cozmin Gușă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1081 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040102 (s)