joi, 25 aprilie, 2024

În stare de ebrietate și fără drept la volan

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire un bărbat care conducea un autoturism, fiind în stare de ebrietate.

În data de 08 decembrie, a.c. pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Frumușița, județul Galați, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.

Cu ocazia controlului de frontieră, persoana nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare, în urma cărora a rezultat că  persoana nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Pe timpul efectuării controlului polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică,  motiv pentru care a fost condus la sediul Poliției Rutiere Galați în vederea testării cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind de 0,64 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orășenesc Tg.Bujor, jud. Galați, pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img