News Flash:

"În viața mea nu am văzut o femeie care să iubească atât de profund un bărbat" Niculina Stoican, mărturii impresionante despre Angelica Stoican

5 Decembrie 2022
319 Vizualizari | 0 Comentarii
niculina stoican

Angelica Stoican a împlinit 73 de ani chiar de Ziua Națională a României! Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu fiica acesteia, îndrăgita artistă Niculina Stoican despre cele mai importante lecții pe care le-a învățat de la mama sa.

Angelica Stoican este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România. Artista a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani și se bucură de o carieră impresionantă pe scenă, dar și de o familie minunată.

Odată cu această ocazie, jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu fiica acesteia, îndrăgita artistă Niculina Stoican. Interpreta ne-a vorbit despre cele mai frumoase amintiri și lecții de viață primite de la mama sa, dar și despre succesul și onoare de a urca pe scenă alături de unul dintre cele mai mari nume din istoria folclorului românesc.

Iubirea, cea mai importantă lecție pe care Niculina Stoican a învățat-o de la mama ei

Niculina Stoican a crescut într-o familie iubitoare, dragostea fiind cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la mama ei. Îndrăgita cântăreață ne-a mărturisit că părinții au crescut-o cu foarte multă grijă și iubire, iar acest lucru se vede și în viața de adult pe care o trăiește astăzi.

Continuarea pe wowbiz.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0931 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032684 (s)