joi, 25 aprilie, 2024

Nadia Comăneci a îmbrăcat din nou costumul de gimnastică și a făcut show! S-au împlinit 45 de ani de când a obținut primul 10 din istorie

Distribuie:

Publicat:

Au trecut mai bine de patru decenii după ce fosta sportivă a reușit să obțină primul 10 curat la gimnastică din lume!

Nadia Comănecu a făcut furori pe rețelele de socializare, după ce a ales să aniverseze împlinirea a 45 de ani de la obținerea primului 10 curat din istoria gimnasticii, obținut la Jocurile Olimpice din 1976.

Ea a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care demonstrează că și acum mai poate să facă mici elemente acrobatice. Internauții din toate părțile globului nu au avut decât cuvinte de laudă pentru ea și au ținut să o felicite pentru reușita ei. 

Nadia Comâneci, show pe rețelele de socializare, după ce s-au împlinit 45 de ani de când a luat 10 la JO

Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976 au fost o rampă de lansare pentru Nadia Comăneci, care la acea vreme era doar o tânără cu aspirații uriașe. Fosta sportiv a reușit atunci ceva ce nicio altă sportivă nu mai reușise, să obțină primu zece curat la gimnastică. Afișajul electonic nici măcar nu era programat să arate nota 10, așa că că ecranul a indicat cifra 1.00. La acea ediție, Nadia Comâneci a reușit să impresioneze pe toată lumea și a primit, de șapt ori, scorul perfect, reușind să obțină medalii de aur la individual compus, bârnă şi paralele, argintul l-a primit la echipă compus, iar bronzul la obținut la proba de sol. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img