vineri, 29 martie, 2024

NAI Romania devine partener al Transilvania Broker, al 4-lea mare jucător pe piața brokerilor de asigurări

Distribuie:

Publicat:

NAI România şi Republica Moldova, unul dintre liderii pieţei de evaluări, a devenit partenerul Transilvania Broker, al patrulea mare jucător pe piaţa brokerilor de asigurări şi singurul listat la BVB, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Prin acest parteneriat strategic, NAI Romania îşi consolidează poziţia pe piaţă prin extinderea portofoliului de servicii, oferind astăzi clienţilor săi soluţii complete şi personalizate de evaluare şi asigurare.

Andrei Botiş, CEO NAI România, a declarat: "Dincolo de cifre importante precum cota de piaţă, profitul sau cifra de afaceri, acordăm o deosebită importanţă clienţilor noştri, aflaţi dintotdeauna în centrul afacerii noastre. De aceea, prin semnarea parteneriatului strategic cu Transilvania Broker, extinderea pe orizontală vine ca o urmare firească a dezvoltării continue a NAI Romania, astăzi fiind în măsură să oferim soluţii personalizate de evaluare şi asigurare, ceea ce duce la o creştere notabilă a gradului de satisfacţie al clienţilor. Trecutul ne recomandă, de aceea vom continua să ne extindem portofoliul adăugând în permanenţă servicii de calitate care se ridică la nivelul exigenţei clienţilor noştri".

Potrivit comunicatului, Transilvania Broker (indicativ bursier TBK) este primul broker listat la Bursa de Valori Bucureşti şi de mai bine de 3 ani oferă investitorilor rezultate pozitive, având în prezent peste 1.000.000 de clienţi.

În 2020, an în care, pe fondul pandemiei COVID-19, majoritatea companiilor au raportat pierderi, Transilvania Broker a consemnat creşteri semnificative ale cifrei de afaceri, de 9,7%, situându-se la 77,4 milioane de lei, respectiv un profit mai mare cu 14,8%, faţă de anul 2019, ceea ce demonstrează din plin stabilitatea afacerii.

Cu o experienţă de peste 14 ani în asigurări, Transilvania Broker dispune de o reţea de peste 1.600 de colaboratori activi pe toată suprafaţa ţării ce pot prelua oricând cereri de o complexitate ridicată şi pot oferi soluţiile de care clienţii au nevoie.

Prin parteneriatul cu Transilvania Broker, NAI România va oferi, pe de o parte, servicii de evaluare în exclusivitate clienţilor TBK, ceea ce reprezintă un avantaj competitiv major. Pe de altă parte, NAI România va putea vinde şi servicii de asigurare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img