joi, 25 aprilie, 2024

Napy, presupusul asasin al lui Emi Pian, e amenintat cu moartea si blestemat de prietenii acestuia: „Nu vei scapa tu asa usor nici in gaura de sarpe, oriunde vei merge in lumea asta tot vei muri!”

Distribuie:

Publicat:

 

Presupusul asasin al lui Emi Pian este Ciprian Gheorghe, alias Napy, care e principalul suspect vinovat de moartea acestuia. Despre Napy s-a scris că organiza jocuri ilegale de noroc. Pe pagina sa de facebook, rude și amici ai lui Pian s-au dezlănțuit, scriind mesaje asmenințătoare. „O sa ajungi un sclav! O sa vrei să-ți ei viața singur și nu vei mai putea, jeg de om ce ești. Vei putrezi toată viața ta in pușcărie. Sau nu vei mai apuca sa intri ca o sa te bage lumea in pământ”, i s-a transmis lui Napy.

„Sa dea Dumnezeu și Măicuța Domnului sa nu mai apuci sa vezi lumina zilei niciodată! Sa te ajungă toate blestemele din lume. Sa ai parte de cea mai urâta moarte zdreanță penală infecta ce ești! Tot nu vei scapa tu așa ușor nici in gaura de șarpe oriunde vei merge in lume asta tot vei muri. Tu ești un sclav și Emy Pian a fost este și va fi Regele interlopilor. Vei muri și tu in curând jegule, familia lu Pian nu își vor lasă razbunarea așa ușor! Iți doresc tot Raul din lumea asta. Si la fel sa mori și tu in cele mai mari chinuri”, s-a încheiat mesajul.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img