sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Nastase intervine intre Tiriac si Serena: “Ce putea sa-i spuna, ca arata bine? Daca esti grasa, esti grasa!”

Distribuie:

Publicat:

Ilie Nastase, gura mare si sloboda, cum il stim, nu s-a putut abtine sa nu intervina in scandalul dintre Ion Tiriac si Serena Williams s, evident, in favoarea prietenului sau de-o viata…

Tiriac a facut mai multe remarci care au deranjat-o, iar Serena s-a retras din turneul de la Madrid.

Serena are 36 de ani si 90 de kilograme. Parca imi doresc altceva pentru tenisul feminin", a spus Tiriac. Serena a replicat imediat: "Mereu am spus ca oamenii au dreptul la opinie. E clar ca tenisul feminin este mai mult decat mine, mult mai mult. Dar voi vorbi cu el, credeti-ma! O sa am o discutie cu el. Este un comentariu ignorant, o declaratie sexista! Poate ca este un om ignorant".

Vezi si: Serena Williams il desfiinteaza pe Ion Tiriac: 'Ma voi certa cu el, credeti-ma!

"Sunt ele (jucatoarele – N.R.) prea sensibile la varsta asta, ca sunt pe cale de retragere. Sunt doar niste interpretari idioate. Ce putea sa-i spuna Ion Tiriac, ca arata bine? Daca esti slaba, esti slaba, daca esti grasa, esti grasa! El a facut probabil o comparatie intre fetele care joaca acum in circuit si Serena”, a declarat Ilie Nastase pentru EVZ.ro.

Nastase mai crede ca retragerea Serenei Williams de la Madrid nu conteaza prea mult, intrucat aceasta nu ar avea nicio sansa pe zgura.

"Ce daca nu va juca la Madrid? Ce pierdere… Oricum pierdea din primul tur. Ea nu face fata pe zgura", a fost reactia transanta a lui Nastase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img