joi, 25 aprilie, 2024

Natasa Raab nu scapa de blestemul bolilor nemiloase! Toti din familia actritei au avut cancer, acum a aflat ca si fratele ei e in pericol!

Distribuie:

Publicat:

E clar ca Natasa Raab nu scapa de blestemul bolilor nemiloase. Actrita, care o intruchipeaza pe "Coana Chiva" intr-o reclama la produse lactate, traieste un cosmar care nu se mai termina. Zilele trecute, ea si-a anuntat amicii: “Dragii mei prieteni, amici si colegi, am mari incercari si nu stiu incotro s-o apuc. Fratele meu are o boala si eu nu pot sa fac nimic. S-au adunat toate. Eu, mama si frate-meu. O, Doamne, da-mi putere! Rugati-va pentru Cristian-Mugurel, are doar 53 de ani!"

Natasa Raab nu scapa de blestemul bolilor nemiloase: "Au fost si momente in care am fost disperata"

Natasa Raab a avut cancer uterin in tinerete si a trebuit sa faca histerectomie, operatia si tratamentul de dupa  ajutand-o sa invinga boala. „Am avut un moment in care mi s-a spus ca am o boala incurabila si eu… Eu am tratat-o ca pe o batatura. Sigur, au fost si momente in care am fost disperata, dar am avut parte de sotul meu care a fost mereu alaturi de mine”, a marturisit actrita intr-un interviu.

Natasa Raab nu scapa de blestemul bolilor nemiloase. Sotul ei a avut cancer la vezica urinara

Din pacate, Natasa Raab nu scapa de blestemul bolilor nemiloase. Acum trei ani, si sotul ei, medicul chirug Val Gutul, a descoperit ca are un cancer la vezica urinara. “Este foarte greu cand ai un pacient medic, pentru ca nu e usor sa-l “prostesti” sa faca ce vrei tu. El spune ca stie mai bine ce e bine si cum e bine sa faca. Dar sa speram ca, daca-si face tratamentul, va fi bine”, spunea actrita intr-un interviu. Pana la urma, dupa mai multe tratamente, sotul Natasei Raab s-a vindecat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img