joi, 25 aprilie, 2024

Nationala de Fotbal a Artistilor: ”Suntem campioni! Suntem fericiti!”

Distribuie:

Publicat:

S-au intors acasa campioni mondiali. Nationala Artistilor Fotbalisti a fost intampinata la aeroport de familii si multi fani. Jucatorii au cantat pana in zori, bucurosi ca dupa patru ani sunt din nou campioni mondiali.

Sunt campioni mondiali! Artistii din Romania care formeaza Nationala Artistilor Fotbalisti aproape ca nu au dormit de bucurie ca au devenit, din nou, campioni mondiali.

”Am invins Rusia la ea acasa, pe Stadionul Lokomotiv Moscova, dupa un meci palpitant. Am luptat, am suferit, am muncit si am castigat pentru Tricolor, pentru Romania. Stim ca ne-ati fost alaturi, am primit nenumarate mesaje de sustinere si felicitari. Suntem fericiti ca sunteti mandri de noi, pentru ca noi suntem onorati sa jucam pentru Romania. In anul Centenarului, Nationala Artistilor Fotbalisti a castigat Campionatul Mondial al Artistilor Fotbalisti Art Football Moscova 2018, pentru a doua oara”, a scris Kamara. 

Pentru a ajunge pana in ultimul act, Nationala Artistilor Fotbalisti a strans 4 victorii: 1-0 cu Argentina, 5-0 cu Peru si 8-2 cu Italia in grupe si 2-0 cu Anglia in semifinale. Editia din Rusia a fost a 6-a a Campionatului Mondial al Artistilor. Romania a cucerit trofeul in 2014 si a mai jucat inca doua finale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img