sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Nationala de tineret a Romaniei a incheiat cu o victorie cantonamentul efectuat in Spania. Romania U21 – Danemarca U20 1-0

Distribuie:

Publicat:

Naționala de tineret a României a încheiat cu o victorie cantonamentul efectuat în Spania. Tricolorii lui Mirel Rădoi și-au măsura forțele cu naționala Danemarcei U21, iar românii au ieșit câștigători, potrivit news.ro.

Presa de specialitate di Românian atribiuie însă această victorie asupr selecționatei U20 a Danemercei.

S-au impus cu 1-0 după ce jucătorul celor de la Viitorul, Denis Drăguș, a înscris după o acțiune personală. În minutul 42, a trecut de un adversar, şi-a aşezat mingea pe piciorul drept şi a trimis în vinclu.

La trei minute de la reluarea reprizei a doua, României nu i-a fost acordat un penalty. Fulop a căzut în careu în urma unui duel cu Strunck, dar centralul partidei nu a acordat lovitură de la punctul cu var. Florinel Coman, intrat în locul lui Denis Drăguș, a căutat și el golul, dar nu a reușit să dubleze avantajul tricolorilor.

S-a încheiat 1-0 pentru echipa națională de tineret a României.

România U21 – Danemarca U21 1-0

România U21: Căbuz – Butean, Paşcanu, Grigore, Boboc – Nedelcu, Olaru – Moruţan, Fulop, Drăguş – Tudorie

Rezerve: Vlad – Ştefan, Ghiţă, Coman, Casap, Drăghici, V. Gheorghe, Sîntean, Rus, Ciobanu, Sorescu, Dragomir

Danemarca U21: P. Jensen – Anyembe. Kaltoft, Bech, Amundsen – Strunck , J. Sorensen – Lunding, N. Laursen, Eskesen – Odgaard

Rezerve: Christensen – Ibsen, Sorensen, Hjulmand, Yesterlund, Marcussen, Abou Ali, Roerslev

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img